Wilt u een familieweekend of reünie organiseren, is er als groepsaccommodatie keuze uit 7 verblijven met in totaal 60 slaapplaatsen. Groepen tot 23 personen kunnen samen verblijven in de salon van het Bordesverblijf, tot 50 personen kan men terecht in het Koetshuis. Wij leveren graag maatwerk en adviseren u welke verblijven het best bij uw wensen aansluiten. Hieronder een paar combinatiemogelijkheden:

Het Château

Huurt u het Bordesverblijf (begane grond kasteel) + Balkonverblijf (eerste etage kasteel) + de Oude Kapel (zijbeuk kasteel), is er in de salon van het Bordesverblijf plaats voor 23 personen rond de beide eettafels. Ook heeft u de beschikking over het gehele bordes (terras). Het openzetten van de toegangsdeur tussen de Ridderzaal van het Balkonverblijf en de Oude Kapel, maakt het mogelijk binnenskamers heen en weer te lopen en creëert een zee van ruimte.

Er zijn in totaal 25 slaapplaatsen, verdeeld over 2, 3 en 4-persoonsslaapkamers en een hemelbed in de Ridderzaal van het Balkonverblijf (extra slaapplaatsen: slaapbank in de woonkamer en een 2-persoonsmatras onder de balken op de zolder van de Oude Kapel).

Het Kasteel

Huurt u het Bordesverblijf (begane grond kasteel) + het Balkonverblijf (eerste etage kasteel) + het Torenverblijf (helft tweede etage) is er in de salon van het Bordesverblijf plaats voor 23 personen rond de beide eettafels.

Er zijn in totaal 26 slaapplaatsen, verdeeld over 2, 3 en 4-persoonsslaapkamers en een hemelbed in de Ridderzaal van het Balkonverblijf.

De Cortil

Ook als het Kasteel al verhuurd is, kunt u met een groter gezelschap bij ons terecht. U logeert dan in het Poorthuis (12 – 15 pers) eventueel in combinatie met de kleinere, sfeervolle verblijven rondom de cortil (binnenplaats kasteel) zoals de Orangerie, het Gastenverblijf en de Oude Kapel.

Centrale ontmoetingsruimte is het sfeervolle Koetshuis bestaande uit een grote keuken, 2  eetzalen en multifunctionele binnentuin

 

 

 

 

Prijzen van de diverse combinaties van de verblijven op aanvraag.