IMG_1338
IMG_1343
IMG_1342
IMG_1341
IMG_1340
IMG_1339
IMG_1337
IMG_1336
IMG_1335
IMG_1334
IMG_1333
IMG_1332
IMG_1331
previous arrow
next arrow

Omschrijving

Het Sequoia atelier

Onder de mammoet sequoia ligt een prachtig atelier. Het is een heel eigen afgezonderd plekje in Cortils onder deze monumentale boom die hoger reikt dan het kasteel met haar 7 bouwlagen. Logeer je in het Sequoia, dan is de indrukwekkende boom altijd aanwezig. Het verblijft wordt er als het ware door opgenomen; de wortels gaan er onderdoor, de takken erover heen.

Het is een intiem verblijf zijdelings geflankeerd door 2 terrassen, het een met tafeltje en stoelen, het ander met 2 ligstoelen.

Het atelier heeft een gezellige houten keuken met dubbele spoelbak, een tweepits kooktoestel, een koelkast met vriesvak en een oven.

Boven het keukentje is een bed van 160 breed.

Dit verblijf is verder qua inrichting en benodigdheden ingericht voor 4 personen zodat u altijd 2 gasten kunt ontvangen.

Er is een pellet kachel als verwarming.

Spelletjes en boeken zijn voorhanden maar er is bewust geen tv. Wel internet.

De badkamer met toilet, douche en wastafel is op 12 passen afstand ondergebracht in een gewelf van het kasteel. Badjassen en slippers zijn aanwezig. Naast deze badkamer is nog een overdekt terras achter 2 romaanse zuilen die een deel van het kasteel dragen. Hier is een 4 meter lange Marokkaanse bank gecreëerd. Bij warm weer buiten slapen behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Een paar dagen hier verblijven in alle stilte betekent een paar dagen helemaal opgenomen worden door de natuur en helemaal tot rust komen. Af en toe een wandeling rond de vijver met haar watervalletjes, de vogels en de eenden, het geruis van de bomen en het geblaat van de schapen in de verte.

Plattegrond

Inventaris

Prijzen

€100,- per nacht, minimaal 2 nachten te boeken.

Dit is inclusief de huur van bed- en badlinnen, energie / water en de schoonmaak.

Het is mogelijk om 1 nacht te boeken, dan is de huur van het bedlinnen (€9,- pp) en het badlinnen (€6,- pp) bijkomend, tenzij men zelf meeneemt.