Algemene voorwaarden

 

Zowel particulieren als organisaties maken dankbaar gebruik van de rust, ruimte en puurheid van Chateau Cortils en zijn omgeving. Steeds meer wordt het gebruikt voor cursussen, workshops, retraites en dergelijke. Begrijpelijk, want de accommodaties zijn uitstekend geschikt daarvoor, zeker in combinatie met de eindeloze mogelijkheden van het Paviljoen. De organisatoren van dergelijke activiteiten zien zich vaak gesteld voor het gegeven dat deelnemers pas laat bekend zijn terwijl ze gebruik maken van meerdere accommodaties. Het vroegtijdig betalen van een omvangrijke aanbetaling is voor hen vaak een probleem. Daarom hanteren wij voor organisatoren van groepsactiviteiten andere betalingstermijnen dan voor particulieren. 

Particulieren
14 Dagen na boeking dient 50% van het verschuldigde bedrag te zijn overgemaakt. De resterende 50% dient te zijn voldaan uiterlijk 14 dagen voor aankomst. Pas als de eerste betaling is ontvangen is de boeking definitief.

Cursussen & activiteiten
14 Dagen na boeking dient 15% van het verschuldigde bedrag te zijn overgemaakt. Uiterlijk 2 maanden voor aanvang dient nog eens 50% te zijn voldaan en de resterende 35% dient 14 dagen voor aanvang te zijn betaald. Pas als de eerste betaling is ontvangen is de boeking definitief. 

ANNULERINGSVOORWAARDEN

voor cursussen en workshops

We begrijpen de uitdagingen bij het organiseren van een cursus of workshop. Deze annuleringsvoorwaarden geven de flexibiliteit weer die wij u kunnen bieden.

Opties

Aspirant-huurders kunnen maximaal één maand lang of tot het moment een andere gegadigde zich voor dezelfde accommodatie meldt, (kosteloos) een optie nemen op een accommodatie. Mocht een tweede gegadigde zich melden, wordt contact opgenomen met de eerste gegadigde die dan 24 uur of een werkdag de gelegenheid krijgt om de optie om te zetten in een reservering, of niet.

Een reservering annuleren*

Bij annulering is de klant gehouden volgens onderstaande tabel een vergoeding te betalen.

Opzegging voor de aanvangsdatum:

Vergoeding in % van de huursom

·      Meer dan 3 maanden

¬∑¬†¬†¬†¬†¬† ‚ā¨ 20,- administratie kosten

·      Meer is dan 2 maanden

·      15%

·      Meer is dan 1 maand

·      35%

·      Meer is dan 14 dagen

·      60%

·      Meer is dan 7 dagen

·      85%

·      Minder is dan 7 dagen

·      100%

 

 

Met huursom wordt verstaan, de ‚Äėkale‚Äô huur, dus de huurprijs zonder verblijfskosten zoals energie, schoonmaak enzovoort.

Uitstellen van een reservering*

De annuleringskosten worden niet in rekening gebracht als de reserverings-overeenkomst tot 60 dagen vóór de verhuur maximaal 6 maanden wordt verschoven. De eerste aanbetaling van 15 % moet echter wel worden voldaan. In geval van annulering van de verschoven reserveringsovereenkomst is huurder gehouden om 85 % van de huursom te voldoen over alle in de verschoven reserveringsovereenkomst vastgelegde huur. De betaling hiervan geschiedt binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur.

* Annulering of uitstelling van een reservering kan alleen schriftelijk en per e-mail geschieden.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

voor particulieren

Overmacht aan de kant van de huurder blijft voor eigen risico. Wanneer u meer dan 2 maanden voor de boeking annuleert, dan wordt 50% van het verschuldigde bedrag teruggestort. Binnen 2 maanden voor aankomst kunnen wij helaas niets meer voor u doen. Indien u ook dat risico wilt verkleinen kunt u natuurlijk altijd zelf een aanvullende annuleringsverzekering afsluiten.

Als wij een vervangende boeking krijgen voor de gekozen accommodatie, dan brengen we slechts ‚ā¨ 20,- administratiekosten in rekening.
Aanvullende voorwaarden
We vertrouwen op het goed “huisvaderschap” van onze huurders en vertrouwen er op dat er met de accommodatie respectvol omgegaan word. We vragen u, gaat er toch iets mis, laat het ons dan weten.